Vælg en side

Château d'Arc-en-Barrois

Et feriehjem på et fransk kongeslot

Ansvarsfraskrivelse: Dette er det eneste officielle websted for Partnerselskabet Arc-en-Barrois P/S.

Koncept

Château d’Arc-en-Barrois er et privat feriehus med 50 aktier – en aktie er tildelt hvert privat værelse.

Slottet kombinerer muligheden for privatliv i de respektive værelser med mulighed for at anvende og nyde fællesområderne.

Koncept

Château d’Arc-en-Barrois er et privat feriehus med 50 aktier – en aktie er tildelt hvert privat værelse.

Slottet kombinerer muligheden for privatliv i de respektive værelser med mulighed for at slappe af i fællesområderne.

Historie

Siden middelalderen har slottet i Arc-en-Barrois tilhørt kongelige familier og fransk adel. Under revolutionen i 1789 blev en del af slottet ødelagt og senere blev det konfiskeret af den første republik. Châteauet og dets store skove vendte tilbage til den kongelige Bourbon-Penthièvre-familie i 1814, og i 1821 arvede søsteren til kong Louis-Philippe (1830-1848), Prinsesse Adélaïde d’Orléans, ejendommen efter deres mor. Prinsesse Adélaïde var en af ​​Kongens nærmeste rådgivere såvel som værge for hans søn Prinsen af ​​Joinville.

Fra 1844 til 1848 ombyggede prinsesse Adélaïde slottet fra 1650 til sin nuværende form for at tjene som jagtslot. Prinsen af ​​Joinville arvede Châteauet og det forblev Orleans-familiens ejendom til trods for monarkiets fald i 1848. Under Første Verdenskrig lod hertugen af ​​Penthiévre slottet tjene som et midlertidigt britisk Røde Kors hospital for de sårede fra fronterne ved Argonne og Verdun. Hospitalet var bemandet med engelsk, canadisk, amerikansk og dansk personale, hvoraf mange var kendte forfattere og kunstnere.

Arc-en-Barrois

Landsbyen Arc-en-Barrois tilbyder en golfbane ved siden af slottet, et bageri, en lille dagligvarebutik, en slagter, to restauranter, et apotek, en skole, en posthus og en nærliggende tennisbane. Skovene og naturen omkring landsbyen byder på muligheder for cykling, ridning og kulturelle oplevelser.

Arc-en-Barrois ligger i nærheden af Champagne-ruten, hvor mere end 15.000 familier er involveret i Champagne produktion. Lac de Liez 40 minutter væk tilbyder sandstrande og badning om sommeren. Skiløbsområderne Métabief og Les Rousses er 2 timer 45 min væk.

Kontakt

Partnerselskabet Arc-en-Barrois P/S,
c/o Cobblestone A/S, Gl. Køge Landevej 57, 3, 2500 Valby, Danmark

Château d’Arc-en-Barrois
16 Place Moreau, 52210 Arc-en-Barrois, Frankrig

le.partenariat@chateau-arc.dk

Bestyrelsesmedlemmer:

Bestyrelsesformand: Henrik Oksfeldt Enevoldsen
Direktør: Finn Mortensen
Næstformand: Peter Storm
Bestyrelsesmedlem: Helle Basse
Bestyrelsesmedlem: Lars Blichfeldt Jensen